twitter linkdin
 

 

Het UAV-spel is een zeer effectieve manier om kennis over de UAV-2012 op te doen, om vaardig te worden in het zoeken in de UAV-2012 én vooral ook om te leren hoe het beste met de UAV kan/moet worden omgegaan. 
Het UAV-spel bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is al op heel veel locaties 'gespeeld', dit zeer tot tevredenheid van de deelnemers.

Het UAV-spel kan op eenvoudige wijze ook ingericht worden op een eigen, eventueel nog lopend contract en kan ook zelfs samen met Opdrachtgever en Opdrachtnemer 'gespeeld' worden.

     
      Naast het opdoen van kennis over de artikelen uit de UAV komen ook gerelateerde onderwerpen aan bod als houding en gedrag, omgaan met conflicten, aanbesteden, RAW-systematiek, directievoeren, tijdelijke verkeersmaatregelen, etc.      
    

De modules van het UAV-spel duren één dagdeel. Vanwege de opzet van de cursus is een uitvoering per twee aansluitende dagdelen het meest voordelig.

De kosten van het UAV-spel zijn € 195,-- per deelnemer, per dag (op basis van 16 deelnemers, op uw locatie, excl. BTW en excl. reiskosten).

 

Tip:

Nodig uw opdrachtgever of aannemer uit om samen, bijvoorbeeld ter kennismaking voor een groot project, Het UAV-spel te spelen!      

 

 

 

 

 

 

 

  

Ga hier naar de website van Het UAV-spel voor meer informatie